Jak powstają aromaty spożywcze
Jak powstają aromaty spożywcze? Sposoby otrzymywania aromatów
21 września, 2022
roślinna wersja Butter Buds 32X
Nowość: Butter Buds® Non-Dairy 32X
4 listopada, 2022

Nowość: Butter Buds® AB (Anchor Butter)

Czy zastanawiałeś się kiedyś, czy masło może smakować jeszcze lepiej? Bo my tak! Nasz nowy funkcjonalny aromat Butter Buds® Anchor Butter jest jeszcze bogatszy w smaku i maślany niż reszta produktów z rodziny Butter Buds.

Konsumenci uwielbiają bogatą i kremową charakterystykę masła, a zwłaszcza tego klasy premium wyprodukowanego w hodowlach krów karmionych trawą lub na pastwiskach. Nasze masło Anchor oferuje maślany profil smakowy maseł premium. Wytwarzane z prawdziwego tłuszczu maślanego, daje efekt bogatej i świeżej nuty smakowej, charakterystycznej dla wysokiej zawartości tłuszczu.

Idealny dla wypieków i innych produktów, w których bogaty i świeży smak masła jest mile widziany. Butter Buds® Anchor Butter naprawdę robi różnicę. Poproś o próbkę i przekonaj się jak bardzo bogate w smaku i jak maślane mogą być Twoje produkty!